غریب‌آبادی: مکان مذاکرات تا این لحظه پایتخت ایتالیا است انتصابات جدید در آستان قدس رضوی دستور ویژه استاندار خراسان رضوی: تا ۱۵ اردیبهشت، گزارش جامع از مشکلات شبکه ریلی استان تدوین شود حملات سنگین جنگنده‌های آمریکایی به صنعای یمن (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) آملی لاریجانی: FATF مطلقاً در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست هشدار «سازمان تجارت جهانی»درباره عواقب جنگ تعرفه‌های ترامپ گفت وگوی گروسی با عراقچی در تهران (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) اعمال تحریم‌های جدید آمریکا مرتبط با ایران در آستانه دور دوم مذاکرات عربستان به مناطق مرزی یمن حمله کرد (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) گروسی وارد ایران شد (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) حسینی: شهرداری مشهد بالاترین نمره در ارزیابی کیفیت خدمات به زائران نوروزی در حوزه خدمات شهری و حمل‌ونقل را کسب کرد واکنش وزارت خارجه به اظهارات نماینده ترامپ درباره مذاکرات سفیر ایران در مسکو دستور کار سفر عراقچی به روسیه را تشریح کرد تلاش برای پایان جنگ اوکراین | روبیو و ویتکاف به پاریس می‌روند عمار حکیم: همگرایی تهران و واشنگتن برای منطقه آرامش به ارمغان می‌آورد رسانه‌های آمریکایی از اختلاف در تیم امنیت ملی ترامپ درباره ایران خبردادند بقائی: حملات آمریکا علیه یمن تهدید آشکار صلح و امنیت بین‌المللی است نایب رئیس مجلس: احکام شهرداران به مدت یک سال تمدید شد (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) نایب‌رئیس اول کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی: گروسی فراتر از چارچوب‌های مقرر در اساس‌نامه ملل متحد و آژانس رفتار نکند قطر برای حل موضوع هسته‌ای ایران با روسیه گفت‌و‌گو کرده‌ است اعلام آمادگی امیر قطر برای حمایت همه‌جانبه از لبنان شهادت ۲ جوان فلسطینی در جنین (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) سرلشکر سلامی: ارتش هماهنگ با سپاه، حصار مستحکم ایران اسلامی شده است سخنگوی کرملین خبر داد: تلاش مسکو برای حل‌وفصل مسئله هسته‌ای ایران اظهارات قلدرمآبانه لاپید: هیچ‌کس در خاورمیانه حق غنی‌سازی‌ اورانیوم ندارد! رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور خبر داد: برگزاری جلسات فوری برای حل وضعیت نیرو‌های شرکتی شهرداری‌ها + فیلم ظفرقندی در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: وزارت بهداشت پیگیر رفع کمبود‌های بیمارستانی در مشهد است + فیلم علی اکبر ولایتی به کرونا مبتلا شد | حال عمومی او مساعد است (۲۷ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

گزارشی از راهپیمایی ملی ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ در سراسر کشور | پرچم اتحاد ملت ایران بالاست+ فیلم و عکس

  • کد خبر: ۳۱۵۶۷۴
  • ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۸
گزارشی از راهپیمایی ملی ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ در سراسر کشور | پرچم اتحاد ملت ایران بالاست+ فیلم و عکس
راهپیمایی چهل و ششمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی در تهران و سراسر کشور برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ راهپیمایی چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در تهران همزمان با بیش از هزار و ۴۰۰ بخش، شهر و شهرستان و بیش از ۳۸ هزار روستای کشور با شعار «جشن بزرگ از حضور تا ظهور» و با تاکید بر شعار‌های «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسراییل» از ساعتی پیش از آغاز رسمی مراسم با حضور اقشار مختلف مردم در مسیر‌های تعیین شده جریان پیدا کرد.

در این مراسم مردم از هر قومیت و نژاد و سلایق سیاسی، همه با پرچم جمهوری اسلامی ایران یک صدا «استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی» را فریاد زدند.

پرچم فلسطین و حزب‌الله در دستان راهپیمایی‌کنندگان

در راهپیمایی امروز، علاوه‌بر در دست‌داشتن پرچم جمهوری اسلامی ایران و تصاویر شهدای دفاع مقدس، مدافعان حرم و مقاومت، پرچم حزب‌الله لبنان، فلسطین، حشدالشعبی و یمن نیز به‌چشم می‌خورد.

از جمله موارد قابل توجه که هرساله و امسال نیز در این راهپیمایی وجود دارد، پرچم وارونه و تابوت‌هایی با نماد رژیم اشغال‌گر قدس و هم‌چنین سران صهیونیست آن است که مردم ایران هم‌صدا با غزه از جنایات اسرائیل اعلام انزجار می‌کنند.

اجرای رزم‌نوازان ارتش و سپاه در راهپیمایی ۲۲ بهمن تهران

از نکات قابل توجهِ هرساله‌ی این راهپیمایی که بیش از پیش به چشم می‌خورد، حضور گروه رزم‌نوازان ارتش، سپاه و نیروهای مسلح است؛ این گروه‌ها که در بخش‌های مختلفی از مسیر راهپیمایی و خیابان‌های منتهی به میدان آزادی حضور دارند، اقدام به اجرای سرود ملی و هم‌چنین سرودهای حماسی و خاطره‌انگیز می‌کنند.

دهه فجر دهه فجر دهه فجر دهه فجر دهه فجر دهه فجر دهه فجر دهه فجر

 

جشن انقلاب در نقطه صفر مرزی ایران و پاکستان
 
راهپیمایی مردم اصفهان
 
وزیر آموزش و پرورش: ۲۲ بهمن نمایش وحدت مردم ایران مقابل استکبار است
 
حضور پرشور مردم در یوم الله ۲۲ بهمن
 
حماسه حضور مردم هرمزگان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
 
حضور دنیامالی در غرفه وزارت ورزش و جوانان در روز راهپیمایی ۲۲ بهمن
 
رژه تراکتورها؛ بخش هلشی سرفیروز آباد کرمانشاه
 
علوی‌تباران مازندران در ۲۲ بهمن به میدان آمدند
 
حضور بجنوردی‌ها در هوای صفر درجه
 
حضور باشکوه گیلانی‌ها در راهپیمایی ۲۲ بهمن
 
راهپیمایی ۲۲ بهمن در اطراف میدان آزادی تهران
 
عروس و داماد یزدی آغاز زندگی مشترک‌شان را در بهار انقلاب جشن گرفتند
 
فرمانده کل ارتش: ادعاهای ترامپ به حضور بیشتر مردم در جشن انقلاب کمک کرده است
 
حضور رئیس‌جمهور در راهپیمایی سالگرد پیروزی انقلاب
 
حضور رئیس قوه‌قضائیه در راهپیمایی سالگرد پیروزی انقلاب
 
وزیر امور خارجه در مراسم راهپیمایی همدان
قرائت بیانیه پایانی مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن توسط همسر شهید امیرعبداللهیان

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->